EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (FULL-FRAME) 2021-2022: Sony FE 12-24mm F2.8 GM 

0

Deze ultragroothoekzoom met hoge lichtsterkte is een verbazingwekkend objectief, met opmerkelijke optische prestaties die vergelijkbaar zijn met hoogwaardige prime-objectieven. De scherpte is van rand tot rand zeer indrukwekkend, zelfs bij volle opening. De lens is ook opvallend compact, gezien de beeldhoek van 122° en de hoge lichtsterkte van F2.8. De bouwkwaliteit is hoog, met een weerbestendige afdichting en een water- en vetafstotende fluorcoating op het frontelement. Dankzij de snelle en nauwkeurige autofocus is deze zoom een handig hulpmiddel voor zowel landschapsfotografen als fotojournalisten.

De Sony FE 12-24mm F2.8 GMwerd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam