EISA WIDEANGLE ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022: Tamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD 

0
Tamron

Dit is ’s werelds eerste ultragroothoekzoomlens voor APS-C systeemcamera’s met een hoge lichtsterkte van F2.8 over het hele zoombereik. Het objectief is ontworpen voor gebruik met camera’s met Sony E-bajonet. Hij is compact en licht, en geeft resultaten van topkwaliteit. De kortste scherpstelafstand bedraagt slechts 15 cm bij de kortste brandpuntsafstand, waardoor het objectief ideaal is voor close-upfotografie. De RXD-autofocusmotor is volledig geruisloos en stelt nauwkeurig en snel scherp op elk onderwerp, wat vooral belangrijk is bij video-opnames. Hierdoor is het objectief de perfecte keuze voor opnamen met buitengewone opnamehoeken en opvallende perspectieven.

De Tamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam