EISA WIDEANGLE LENS 2021-2022: Sony FE 14mm F1.8 GM 

0

Deze uiterst compacte ultragroothoeklens met vast brandpunt en hoge lichtsterkte combineert Sony’s nieuwste optische ontwerpprestaties en productietechnieken. Het resultaat is een rectilineair 14mm F1.8 objectief dat net zo gemakkelijk mee te nemen is in het veld als in de studio. Het bescheiden formaat en gewicht doen echter geen afbreuk aan de hoge beeldkwaliteit of de weerbestendige bouwkwaliteit. Dankzij zorgvuldige optische correcties presteert de Sony FE 14mm F1.8 GM indrukwekkend goed voor landschappen, nachtelijke sterrenhemels en architectuur. Het negenbladige diafragma en XA-lenselementen dragen bij aan een aantrekkelijke bokeh, terwijl de lineaire AF-motoren zorgen voor een snelle en nauwkeurige autofocus.

De Sony FE 14mm F1.8 GM werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam