EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021: Canon EOS-1D X Mark III

0

Canon heeft veel moeite gedaan om zijn professionele topmodel te vernieuwen. De EOS-1D X Mark III spiegelreflex is ontworpen voor persagentschappen, sportfotografie en natuurfotografie. Hij biedt baanbrekende technologie, waaronder een nieuw ontwikkeld 191-punts autofocussysteem dat voldoet aan de vereisten van professionele sportfotografen, die haarscherpe actiefoto’s wensen. Ook de videofuncties zijn zeer geavanceerd, met opnames in 5.5K die intern in 12-bits raw-indeling opgeslagen kunnen worden. Dankzij de ingebouwde geavanceerde connectiviteitsopties is de EOS-1D X Mark III op maat gemaakt om snel beelden te leveren aan persbureaus.

De EOS-1D X Mark III werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam