EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022: Tamron 150-500mm F5-6.7 Di III VC VXD

0

Deze ultratelezoom voor Sony E-mount biedt een zoombereik dat ideaal is voor natuur-, sport- en actiefotografie in een indrukwekkend compact ontwerp. Het objectief heeft een minimale scherpstelafstand van 60 cm op de 150mm-positie, wat een maximale vergroting van 1: 3,1 voor close-upwerk oplevert. De Broad-Band Anti-Reflection coating onderdrukt reflecties en overstraling, terwijl het objectief wordt beschermd door de vochtwerende constructie en de fluorcoating op het voorste element. Dit is het eerste Tamron-objectief voor full-frame systeemcamera’s met optische beeldstabilisatie, waardoor scherpe opnames bij weinig licht uit de hand mogelijk zijn.

De Tamron 150-500mm F5-6.7 Di III VC VXD werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam