EISA STANDARD LENS 2021-2022: Sony FE 50mm F1.2 GM

0

Deze unieke standaardlens combineert een uitstekende beeldkwaliteit en een hoge lichtsterkte met een opmerkelijk compact en licht ontwerp. Het cirkelvormige diafragma met 11 lamellen en de XA-lenselementen zorgen samen voor een aangename bokeh. Daarnaast is de lens voorzien van een diafragmering die kan worden geschakeld tussen bediening met of zonder kliks. Hij heeft een stof- en vochtwerend ontwerp en vier lineaire XD-autofocusmotoren die zorgen voor snelle en nauwkeurige autofocus en tracking. Dit objectief biedt Sony-fotografen een uitstekend presterende tool voor portretten, nachtscènes en algemene fotografie.

De Sony FE 50mm F1.2 GM werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam