EISA PORTRAIT LENS 2021-2022: Sigma 85mm F1.4 DG DN | Art

0

Sigma heeft een lens gecreëerd die portretfotografie herdefinieert door een ideale brandpuntsafstand te combineren met technologie die zorgt voor resultaten van topkwaliteit. De lichte en compacte behuizing is speciaal ontworpen voor full-frame systeemcamera’s, en onderscheidt zich door zijn uitstekende constructiekwaliteit, inclusief een stof- en spatwaterdichte afwerking. Gebruikers zullen genieten van scherpe foto’s zonder aberraties, dankzij het gebruik van vijf SLD-elementen en een asferisch element, evenals het nieuwste glas met een hoge brekingsindex. Dankzij de grootste opening van F1.4 produceert het objectief een prachtige artistieke bokeh die zowel professionele als gevorderde amateurfotografen tevreden zal stellen.

De Sigma 85mm F1.4 DG DN | Art werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam