EISA PHOTO PRINTER 2021-2022: Epson SureColor SC-P700

0

Met deze A3+ printer kunnen professionele en ambitieuze amateurfotografen duurzame afdrukken maken van hun beste afbeeldingen. Dankzij de UltraChrome Pro 10-inktset levert de SC-P700 een uitstekende afdrukkwaliteit in zowel kleur als zwart-wit. Hij verwerkt moeiteloos vellen foto- of fine art-papier, beschikt over een geïntegreerde rolpapiereenheid en vereist geen inktwissel bij het wisselen tussen matte en glanzende media. Met zijn compacte footprint en brede scala aan interfaces (usb 3.0, wifi en ethernet), past de SC-P700 in elke werkruimte of studio en biedt hij een gebruiksvriendelijke, aanpasbare gebruikersinterface via het 4.3-inch touchscreen.

De Epson SureColor SC-P700 werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam