EISA CAMERA OF THE YEAR 2021-2022: Sony Alpha 1 

0
Sony Alpha 1

Met de Sony Alpha 1 hoeven fotografen niet meer te kiezen tussen hoge resolutie en hoge snelheid. De Alpha 1 maakt, dankzij de unieke full-frame stacked Exmor RS CMOS-sensor met geïntegreerd geheugen en een krachtige BIONZ XR-processor, foto’s van 50 miljoen pixels met een snelheid tot 30 bps zonder dat het beeld in de elektronische zoeker zwart wordt. De snelle sensoruitlezing maakt nauwkeurige continu autofocus en aangepaste belichting mogelijk tijdens burst-opnamen, terwijl het dubbele sluitersysteem flitssynchronisatie tot 1/400s met de mechanische en tot 1/200s met de elektronische sluiter mogelijk maakt. Voor videomakers biedt de Alpha 1 een videokwaliteit van maximaal 8K/30p (7.680 x 4.320) Dit is de enige camera die het allemaal kan.

De Sony Alpha 1 werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam