EISA ADVANCED CAMERA 2021-2022: Nikon Z 6II

0

De Nikon Z 6II is een veelzijdige camera met een BSI-CMOS full-framesensor met 24,5 miljoen pixels die video kan opnemen tot 4K Ultra HD met 60 fps. Het nieuwe autofocussysteem werkt bij lichtniveaus tot -4,5 EV, terwijl twee EXPEED 6-beeldprocessoren zorgen voor een snellere beeldverwerking, en een grotere buffercapaciteit bij continu-opnamen in vergelijking met de voorganger. De Z 6II heeft ook dubbele kaartsleuven, een voor CFExpress/XQD en een voor standaard SD. De camera kan worden gevoed via de usb-c interface en hij is volledig compatibel met een verticale batterijgreep. Het is een van de meest veelzijdige camera’s voor serieuze fotoliefhebbers op de markt.

De Nikon Z 6II werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam