Martijn van de Griendt; Adviseur Voordekunst

0
Martijn van de Griendt
Zelfportret (c) Martijn van de Griendt

Fotograaf Martijn van de Griendt is door VOORDEKUNST gevraagd om adviseur te worden voor fotografen die op het platform hun fotografie campagnes willen crowdfunden. Van de Griendt kan vooraf om advies worden gevraagd en de desbetreffende fotograaf kan hem ook gedurende de campagne raadplegen.

Kristel Casander, directeur Voordekunst:
‘Hoewel crowdfunding veelvuldig wordt ingezet voor creatieve projecten, blijft het voeren van een campagne een enorm avontuur. Martijn weet als geen ander hoe dit avontuur voelt na zeven succesvolle campagnes op voordekunst. Door zijn ervaring kent hij alle do’s & don’ts voor een goede crowdfunding. Denk aan: wat is een goed filmpje, wat zijn aantrekkelijke tegenprestaties en hoe werf je donateurs. Bij Voordekunst is de persoonlijke begeleiding enorm belangrijk, maar Martijn is als maker toch de echte expert. Het is dan ook heel waardevol dat Martijn als crowdfundingadviseur zijn ervaring en kennis wil delen met fotografen die starten met het avontuur!’

Inmiddels is hij al begonnen met zijn nieuwe taak en heeft al meerdere fotografen tips gegeven. Daarnaast is hij bezig met het opzetten van de website: fotografencoach.nl om naast zijn reguliere fotowerk fotografen te coachen. Deze coaching zal breder zijn dan alleen het adviseren over crowdfunden en bijvoorbeeld ook gaan over het samenstellen en editen van fotoboeken en het begeleiden van projecten. Van de Griendt heeft een aantal jaar geleden een coachopleiding gedaan en wil dat nu meer gaan inzetten.

(c) Martijn van de Griendt

Martijn van de Griendt (Eindhoven, 1970) is documentaire fotograaf. Met zijn serie Forever Young en andere series over jongeren heeft hij de aandacht getrokken. Daarnaast heeft hij veel artiesten geportretteerd zoals bijvoorbeeld Eminem en Alicia Keys. Van de Griendt heeft ook al vele fotoboeken uitgebracht waaronder Voor jou xxx Stella, U bevindt zich hier en Ik ben zeventien. Zes van zijn fotoboeken heeft hij kunnen maken door middel van crowdfunding op Voordekunst.
Martijn schrijft maandelijks een column in Focus.

Voor meer informatie over alle adviseurs en over Martijn ga naar: www.voordekunst.nl/10-jaar-voordekunst

(c) Martijn van de Griendt

www.martijnvandegriendt.nl
www.voordekunst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam