EISA Photography Maestro Contest 2021

0
Eisa Photography Maestro Contest 2021

Stuur nu in voor de EISA Photography Maestro Contest 2021. Het thema dit jaar is Gezichten. Zowel Nederlandse als Belgische fotografen, en fotografen die in Nederland of België woonachtig zijn, kunnen meedoen.

Zo doe je mee
Stuur een serie van vijf tot acht foto’s met het thema ‘Gezichten’ naar focus@focusmagazine.nl. Alle inzendingen dienen in digitale vorm te worden aangeleverd (als digitale opname of als scan van een analoge dia of negatief).

1e ronde deadline: 1 mei 2021
Alle inzendingen dienen vóór deze datum binnen te zijn. De eerste-, tweede- en derdeprijswinnaars worden gekozen door de Focus-redactie. De uitslag wordt gepubliceerd in het juli/augustusnummer van Focus. 1e prijs: € 250,- 2e prijs: € 150,- 3e prijs: € 100,-

Finale jurering: juni 2021
Alle eersteprijswinnaars uit de zestien deelnemende EISA-landen zullen gezamenlijk worden gejureerd op de Algemene Vergadering van de EISA, die in juni 2021 plaatsvindt. De drie uiteindelijke winnaars worden, voor zover de omstandigheden dit toelaten, bekendgemaakt op het EISA Awards Gala op 3 september 2021. Het werk van de drie internationale winnaars wordt gepubliceerd in het septembernummer van alle zestien bij de EISA aangesloten fototijdschriften/websites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam