EISA LENS INNOVATION 2019-2020: Canon RF 28-70mm F2L USM

De Canon RF 28-70mm F2L USM is de eerste standaardzoomlens voor full-frame systeemcamera’s met een constant diafragma van F2 over het gehele zoombereik.

0
Canon_RF-28-70mm-f-2L-IS-USM

De Canon RF 28-70mm F2L USM is de eerste standaardzoomlens voor full-frame systeemcamera’s met een constant diafragma van F2 over het gehele zoombereik. Daardoor kunnen fotografen de scherptediepte beperken tot een niveau dat voorheen alleen mogelijk was met objectieven met vaste brandpunten, en ook bij weinig licht een snellere sluitertijd gebruiken. De beeldkwaliteit en scherpte zijn uitstekend over het hele zoombereik, terwijl de USM-motor zorgt voor een snelle en betrouwbare autofocus. De lens is een spectaculaire demonstratie van wat mogelijk is met de nieuwe EOS R-vatting.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam