Fotowedstrijd Frans Hals Museum ‘Zie jezelf anders’

0
Franshalsmuseum
@Franshalsmuseum

Het Frans Hals Museum in Haarlem heeft momenteel de fotowedstrijd ‘Zie jezelf anders’ lopen. Het museum is opzoek naar zelfportretten waarbij de nadruk niet op het gezicht wordt gelegd. De foto’s mogen gemaakt worden met een camera, telefoon of tablet. Inzenden kan nog tot en met 28 februari.

Wat kan je winnen?
Na 28 februari wordt er een selectie gemaakt van de top drie foto’s door een jury: Ann Demeester (directeur van het museum), Kirsten (12 jaar en lid van de Haarlemse Kinderraad) en Angela Tellier (kunstenaar). Zij gaan letten op techniek, verhaal, originaliteit en plezier. De drie foto’s worden na de prijsuitreiking tentoongesteld in het Frans Hals museum in Studio F. De fotograaf die eindigt op de eerste plek wint een fotografieworkshop van Angela Tellier.

@Angela Tellier- Franshalsmuseum

Voor meer informatie en om mee te doen ga naar: www.franshalsmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam