Fotogram stopt per 1 januari 2021

0
Fotogram

De huidige situatie omtrent het Coronavirus heeft een dermate groot effect op de mogelijkheden voor Fotogram, dat is besloten om alle lesactiviteiten te staken met ingang van het nieuwe jaar. Dit betekent dat Fotogram niet meer zal bestaan per 1 januari 2021. De laatste Basiscursus die op de planning stond voor dit najaar is van start gegaan. Alle overige cursussen die in 2020 gestart zijn, worden volgens reguliere planning voortgezet op de Fotoacademie.

De tweejarige deeltijd fotografie opleiding op MBO-niveau ‘Fotoschool’, was onderdeel van Fotogram. Fotoschool zal blijven bestaan en zal per 1 januari 2021 ondergebracht worden bij Fotoacademie. Voor de studenten van Fotoschool zal er niets veranderen.

Kijk hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam