HKU Photography Graduate Show 2020

0
HKU Graduate Show

Fotodok Utrecht presenteert tussen 17 en 20 september de HKU Photography Graduate Show 2020. Dit is een expositie waarbij tien studenten die afgelopen juni zijn afgestuurd van de opleiding ‘HKU Media Photography’ hun eindexamenwerk presenteren. Iedereen kan de tentoonstelling bezoeken, maar daarvoor moet je je wel eerst aanmelden. Dit kan je doen door de link onderaan deze pagina in te vullen en een tijdslot te reserveren. Onderdeel van de expositie zijn elf genomineerde werken voor het Keep an Eye Photography Stipendium. Op 18 september is er een prijsuitreiking onder het genot van een hapje en drankje, waarbij drie studenten van HKU ieder een geldbedrag van 10.000,- euro winnen. Hiervan is 2.500,- gereserveerd voor coaching.

Praktische informatie:

HKU Photography Graduate Show 2020

17 t/m 20 september

Fotodok, Lange Nieuwstraat 7, Utrecht

https://exposure.hku.nl/program

 Openingstijden:

Do 17 sep: 11-21 uur

Vr 18 sep: 11-21 uur

Za 19-9 sep: 10-17 uur

Zo 20 september: 10-18 uur

Dit is de link om je in te schrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam