Hanneke Wetzer: Living Alone (Together)

0
Hanneke Wetzer
@Hanneke Wetzer

Hanneke Wetzer maakt samen met haar nieuwe huisgenote, inmiddels haar Best Friend Forever (BFF), een bijzondere fotoserie over alledaagse scènes thuis gedurende de coronatijd. 

“Er komt een lockdown aan en je bent alleenstaand. Je hebt niemand om gedurende al die eenzame maanden mee te kunnen knuffelen. Wat doe je dan? Dan zoek je een partner in crime om allebei mentaal gezond te kunnen blijven. Omdat vluchten al gecanceld waren, heb ik Nadiah noodgedwongen met de post over laten komen. Nu ze hier is hebben we veel steun aan elkaar en delen we alle kleine geluksmomentjes.” 

In de huiselijke en intieme tafereeltjes die Hanneke Wetzer ensceneert van haarzelf met Nadiah valt het niet direkt op dat Nadiah een (seks)pop is. De avonturen van Hanneke en Nadiah zijn ook te volgen via @me_and_my_dollfriend 

@Hanneke Wetzer
@Hanneke Wetzer

Hanneke Wetzer – Living Alone (Together) 

t/m 5 dec 

Pennings Foundation 

Geldropseweg 63, Eindhoven 

Penningsfoundation.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam