Gratis webinar Jimmy Nelson

0
Jimmy Nelson

Op 6 november 2020 heeft Speakers Academy een Webinar met Jimmy Nelson georganiseerd ‘A Journey of Connection’. Hij is fotograaf die al meer de 30 jaar non-stop reizen maakt over de hele wereld en hier beelden van vastlegt. In 2010 begon hij met het reizen voor het maken van een boek dat in 2013 werd gepubliceerd onder de naam ‘Before They Pass Away’. Het succes en de reacties daarop hebben Jimmy in staat gesteld en aangemoedigd om deze reis voort te zetten. In oktober 2018 publiceerde Nelson het eerste interactieve boek Homage to Humanity. Met de winst van zijn kunstprojecten werd de Jimmy Nelson Foundation opgericht om een stap verder te gaan in het ondersteunen van de gemeenschappen op het terrein. Tijdens de Webinar gaat Speakers Academy een gesprek met Jimmy aan over zijn werk, waarbij hij je mee neemt op zijn reis van connectie, acceptatie en respect. Tijdens de live uitzending krijg jij ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Je kunt je gratis inschrijven via deze link.

Speakers Academy® BV
Speakersacademy.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam