BUY MY DARLINGS Photo Sale

0
BY MY DARLINGS
@Paul Faassen-LOWRES

Op 20 september is er een eendaags, gratis toegankelijk fotofestival waar meer dan 30 fotografen hun werk verkopen. Het is de eerste editie van ‘BUY MY DARLINGS’ die plaats zal vinden in MACA en SEXYLAND op het NDSM terrein in Amsterdam Noord.

Er komen fotografen als Jasmijn Duterloo, Tara Fallaux, Martijn van de Griendt, Prins de Vos en nog vele meer. Zij zullen hun darlings rechtstreeks aan het publiek verkopen. De foto’s zullen variëren van; originele prints, foto’s in oplage, foto’s in editie en fotoboeken. De foto’s zijn te koop vanaf vijftig euro. Ook zullen er tweedehands fotoboeken te koop zijn.

Het idee van BUY MY DARLINGS komt van fotograaf Martijn van de Griendt. Hij zag Unseen wegvallen en had zelf een volle berging met foto’s en fotoboeken.

De fotomarkt ‘BUY MY DARLINGS’ is zondag 20 september van 11 toto 18 uur te bezoeken.

Op Instagram zie je vast werk van verschillende fotografen die foto’s zullen verkopen.

Voor meer informatie:
Martijn van de Griendt: buymydarlings@martijnvandegriendt.nl

Tara Fallaux: info@tarafallaux.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam