EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021: Sony FE 20mm F1.8 G

0

De compacte en lichte Sony FE 20mm F1.8 G is een uitzonderlijke lens die scherpe beelden levert over het hele beeld, zelfs bij F1.8. Het optische ontwerp is voorzien van geavanceerde asferische elementen en glas met extra lage dispersie. Dat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit van hoek tot hoek met minimale vervorming, terwijl chromatische aberratie wordt onderdrukt. Dankzij het diafragma met 9 lamellen kan de fotograaf prachtig onscherpe achtergronden creëren. Twee lineaire XD motoren garanderen een zeer snelle, nauwkeurige en stille scherpstelling. De minimale scherpstelafstand van 18 cm (bij handmatige modus) kan worden gebruikt voor opvallende close-ups.

De Sony FE 20mm F1.8 G werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam