EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021: Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

0

Dit Tamron-objectief is een klassieke telezoom voor Sony E-mount systeemcamera’s, met een hoge lichtsterkte van F2.8. Hij levert een uitstekende scherpte en contrast over het hele beeld bij alle brandpuntsafstanden, zelfs bij de grootste opening. Het objectief heeft een weerbestendige constructie met lichte maar duurzame materialen. Het optische ontwerp maakt gebruik van verschillende speciale elementen en coatings, terwijl een zwevend scherpstelsysteem zorgt voor scherpe beelden, zelfs bij korte instelafstanden. Met een zeer stil en snel autofocusmechanisme is deze lens een koopje in zijn klasse, zowel voor fotografie als video.

De Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam