EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021: Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

0

Deze krachtige telezoom is geschikt voor professioneel gebruik in uitdagende omstandigheden. De hoge lichtsterkte over het volledige zoombereik biedt voordelen in veel situaties, waaronder portretten, binnen- en buitensporten en natuurfotografie. Zelfs bij de grootste opening van F2.8 levert deze NIKKOR een uitzonderlijke resolutie op full-frame spiegelreflexen met minimale chromatische aberratie, dankzij het gebruik van Nikons nieuwe Short Wavelength Spectrum (SR) -glas. Het objectief is ook veelzijdig inzetbaar, dankzij effectieve beeldstabilisatie en uitgebreide weerbestendigheid. De compatibiliteit met Nikons 1.4x en 2x teleconverters zorgt voor extra flexibiliteit.

De Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam