EISA LENS INOVATION 2020-2021: Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

0

Deze twee innovatieve ultrateles hebben hun ongeëvenaarde lage gewicht te danken aan een nieuw ontwerp dat diffractieve optiek (DO) combineert met een kleine, vaste lichtsterkte. Ze gebruiken ook een intrekbare lenstubus die een opmerkelijk korte transportlengte mogelijk maakt. Bovendien zorgt de toevoeging van optische stabilisatie ervoor dat ze gemakkelijk uit de hand kunnen worden gebruikt, zonder monopod of statief. Samen biedt dit een unieke combinatie van draagbaarheid, betaalbaarheid en telebereik voor de full-frame RF-camera’s. Ze zullen ongetwijfeld populair worden voor onderwerpen als dieren, sport en luchtvaart.

De Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM werden bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam