EISA COMPACT CAMERA 2020-2021: Fujifilm X100V

0

De Fujifilm X100V lijkt op zijn voorgangers in de X100-serie, maar is in feite een geheel nieuw ontwerp. Het is de meest geavanceerde compactcamera van dit moment. De X100V heeft dezelfde sensor en briljante hybride optische/elektronische zoeker als de geavanceerde Fujifilm X-Pro3 systeemcamera, en de prestaties zijn ook van dezelfde klasse. Hij beschikt over een nieuw en verbeterd 23mm F2 objectief, samen met een kantelbaar scherm dat de camera niet omvangrijker maakt. Dit alles in een kleine camera die weerbestendig is en in een jaszak past, waardoor hij ideaal is voor reizen en straatfotografie.

De Fujifilm X100V werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam