EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021: Canon EOS R5

0

Als de eerste spiegelloze camera die 8K-video kon opnemen, was Canons EOS R5 de uitgelezen kandidaat voor de Camera Innovation Award. Deze buitengewone foto- en videocamera kan ook 4K-beelden opnemen met een opmerkelijke 120 fps en hij maakt 45 megapixelfoto’s in volle resolutie met een snelheid tot 20 beelden per seconde. De ingebouwde beeldstabilisatie mag zich ’s werelds meest effectieve noemen. Met een elektronische zoeker met hoge resolutie, een uitklapbaar scherm en bedieningselementen op professioneel niveau, samen met een optionele grip met professionele wifi- en Ethernet-connectiviteit, belooft deze camera een volledig en veelzijdig pakket te worden voor veeleisende fotografen en videmakers.

De Canon EOS R5 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam