EISA CAMERA DRONE 2020-2021: DJI Mavic Air 2

0

De DJI Mavic Air 2 is een compacte drone die zeer eenvoudig te bedienen is en gemakkelijk kan worden opgevouwen voor transport. De 1/2-inch CMOS-sensor maakt foto’s met een resolutie van 48 megapixel, en in videomodus ondersteunt de drone 4K met 60 fps. Zowel foto’s als video’s worden opgeslagen op handige microSD-kaarten en de verbazingwekkende gimbal zorgt voor stabiele en scherpe beelden. De Mavic Air 2 heeft veel te bieden voor creatieve filmmakers, waaronder HDR-panorama, 8K Hyperlapse-modus en SmartPhoto-modus met scèneherkenning die het beeld optimaliseert afhankelijk van de situatie.

De DJI Mavic Air 2 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam