EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021: Nikon Z 50

0
productafbeelding Nikon Z 50

Met zijn scherpe prijs en uitstekende kwaliteit is de Nikon Z 50 de EISA Best Buy Camera 2020-2021. Deze compacte systeemcamera met APS-C (DX) sensor is eenvoudig te gebruiken en perfect voor op reis, dankzij een stevige en weerbestendige body. Hij levert een prima beeldkwaliteit met een goed dynamisch bereik dat detailweergave zowel in de hooglichten als in diepe schaduwen mogelijk maakt. De Z 50 maakt gebruik van dezelfde EXPEED 6-processor als de full-frame modellen van Nikon, waardoor 4K-videobeelden met 30 fps of in Full HD tot 120 fps mogelijk zijn. De autofocus is snel en nauwkeurig, met een zeer nuttige Eye-Detection AF-functie en (dankzij een firmware-update) ook detectie van ogen van dieren.

De Nikon Z 50 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Eisa banner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam