EISA APS-C CAMERA 2020-2021: Canon EOS 90D

0
productafbeelding Canon EOS 90D

Met de EOS 90D toont Canon dat de spiegelreflex nog niet afgeschreven is. De 32,5 megapixelsensor zet een nieuw resolutierecord voor APS-C neer, terwijl de Dual Pixel CMOS AF zorgt voor een snelle en nauwkeurige autofocus in live view en video. Andere geavanceerde functies zijn onder meer de stille elektronische sluiter, die extreem korte belichtingstijden tot 1/16.000s mogelijk maakt. De EOS 90D filmt 4K-video zonder crop en in Full HD is slow motion mogelijk tot 120 fps. Het draai- en kantelbare scherm rondt deze uitstekende spiegelreflex af.

De Canon EOS 90D werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Eisa banner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam