EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021: Sony Alpha 7R IV

0
eisa productbeeld Sony A 7R IV

De Sony Alpha 7R IV is de eerste full-frame systeemcamera met de zeer hoge resolutie van 61 megapixel. Hij is ook uitgerust met een van de beste autofocussystemen ter wereld, waaronder AI-gestuurde Real-time Tracking en Eye AF. Opnames tot 10fps burst met AF en AE behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de 5-assige beeldstabilisatie in de body zullen onscherpe foto’s als gevolg van cameratrilling nauwelijks voorkomen. Met zijn scherpe elektronische zoeker en extreem snelle BIONZ X-processor is deze camera een betrouwbaar werkinstrument om vrijwel elke fotografische situatie volgens de hoogste standaard aan te kunnen.

De Sony Alpha 7R IV werd bekroond met een EISA Award 2020-2021.
Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

eisa banner Sony A 7R IV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam