LiveCast – World Press Photo House

0
focus-magazine-world-press-photo-connecting-the-world

De wereld verbinden met de verhalen die er toe doen

Het World Press Photo House in Amsterdam is de thuisbasis van verhalen die er toe doen. Vanwege COVID-19 is het huis gesloten en moest de organisatie het jaarlijkse festival, dat op 17-18 april zou plaatsvinden, annuleren. In een online programma, in samenwerking met Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, wil World Press Photo graag laten zien wat ze voor het festival in gedachten hadden. Gemodereerd door Lars Boering, Managing Director van World Press Photo, zul je door een divers en rijk programma geleidt worden, met de nadruk op wereldwijde protesten – een thema dat wordt benadrukt door de winnaars van de World Press Photo-wedstrijden van 2020.

De Livecast vindt plaats op donderdag 30 april 15.30 en is in het Engels

Schrijf je hier in voor de Livecast

Zie hier de winnaars van World Press Photo 2020

World Press Photo
Pakhuis De Zwijger

LiveCast – World Press Photo House

Connecting the world to the stories that matter

The World Press Photo House is home for the stories that matter. Due to COVID-19 the house is currently closed and the organization was forced to cancel the annual festival, which was set to take place on 17-18 April. World Press Photo would like to share with you some things of what they had in mind for the festival in an online program, in collaboration with Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Moderated by Lars Boering, Managing Director of World Press Photo, they will guide you through a diverse and rich program, focusing on worldwide protests – a theme highlighted by the 2020 World Press Photo contests winners.

The Livecast will take place at Thusday 30 April 15.30 and will be English spoken

Make your reservation right here

This is where you’ll find the winners of World Press Photo 2020.

World Press Photo
Pakhuis De Zwijger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam