De PopFocus is uit!

0

Speciale editie met 8 verschillende covers!

Focus 12 is een special over popfotografie gemaakt door gasthoofdredacteur William Rutten. William heeft een aantal oude rotten uit het vak geïnterviewd: Laurens van Houten, Claude Vanheye, Kees Tabak, Govert de Roos, Rob Verhorst, Paul Bergen. Ook sprak hij met fotografen van nu: Ferdy Damman, Kim Balster en Mitchell Giebels. Hun geweldige verhalen en foto’s maken dit tot een uniek nummer!

William Rutten heeft de fotografen zover gekregen een aantal van de grootste schatten uit hun archieven op te duiken. Beelden die men zelden heeft gezien!
De unieke verhalen, anekdotes en fantastische beelden maken dit popfotografienummer tot een bijzondere uitgave!

Zo vertelde Laurens van Houten dat hij in 1970 Mick Jagger tegenkwam toen de laatste op een limousine stond te wachten buiten het hotel. Claude Vanheye had een jonge David Bowie op de bank in zijn studio en vertelt hoe hij in 1977 met Michael Jackson door de Jordaan heeft gewandeld.
Vroeger kon dat allemaal nog…

Speciaal voor deze PopFocus heeft Radio 10 DJ Gerard Ekdom zijn top tien mooiste platenhoezen gemaakt.

Maar hoe kies je uit dit waanzinnige aanbod foto’s er slechts eentje voor de cover? Wij hebben daarom besloten om acht verschillende covers te maken met foto’s van David Bowie, Amy Winehouse, Blondie, Adele, Jimi Hendrix, Michael Jackson, Prince en Madonna.

Alle nummers met de verschillende covers van de PopFocus zijn na te bestellen in de shop! OP=OP

Bekijk Williams volledige filmpje hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam