EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020: Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

De Sony FE 400mm F2.8 GM OSS telefotolens met vast brandpunt voor de E-mount is een van de lichtste in zijn klasse, dankzij een innovatief optisch ontwerp met drie fluoriet-elementen en het gebruik van magnesiumlegering.

0
Sony_FE-400mm-F2.8-GM-OSS

Deze telefotolens met vast brandpunt voor de E-mount is een van de lichtste in zijn klasse, dankzij een innovatief optisch ontwerp met drie fluoriet-elementen en het gebruik van magnesiumlegering. Dankzij het beperkte aantal lenselementen aan de voorzijde is het objectief perfect uitgebalanceerd. Hij combineert een uitstekende beeldkwaliteit met een buitengewone scherpstelsnelheid en -precisie, dankzij twee snelle lineaire XD-motoren. Het ronde diafragma met 11 lamellen produceert prachtig onscherpe achtergronden. De FE 400mm F2.8 GM OSS is ook compatibel met Sony’s 1,4x en 2,0x E-mount teleconverters voor een nog groter bereik.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam