EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020: Canon RF 50mm F1.2L USM

De Canon RF 50mm F1.2L USM is een standaardobjectief dat het potentieel van de nieuwe EOS RF-lensvatting demonstreert.

0
Canon_RF-50mm-f-1.2L-USM

De Canon RF 50mm F1.2L USM is een standaardobjectief dat het potentieel van de nieuwe EOS RF-lensvatting demonstreert. Het objectief heeft een bijzonder hoge lichtsterkte. Op F1.2 is de scherpte al indrukwekkend, en het diafragma met 10 lamellen zorgt voor een aantrekkelijke bokeh. Dankzij de handige lensbesturingsring kan de fotograaf instellingen snel aanpassen. Dit optisch hoogstandje is gebouwd voor intensief gebruik en om uitdagende opnameomstandigheden te weerstaan, terwijl het verbluffende resultaten levert voor een breed scala aan onderwerpen, waaronder portretten en bruidsreportages.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam