EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2021-2022: Sony Alpha 7S III 

0

De Sony Alpha 7S III schiet 4K-video zonder compromissen. Het hart van deze camera is een nieuwe, gestabiliseerde 12 megapixel BSI-CMOS full-frame sensor die uitstekende prestaties levert bij hoge gevoeligheden. De volledige pixeluitlezing maakt ultrascherpe en zuivere video mogelijk, zonder crop en met minimale rolling shutter. In de 4K/60p modus kan de camera meer dan een uur opnemen zonder oververhitting, terwijl voor slow motion ook 4K/120p en Full HD/240p beschikbaar zijn. Intern neemt de camera 10-bits beeldmateriaal op met 4:2:2 kleursubsampling; de camera kan ook video in raw-formaat opnemen op externe media. Andere hoogtepunten zijn een grote zoeker met een hoge resolutie van 9,44 miljoen beeldpunten en een volledig uitklapbaar touchscreen-scherm.

De Sony Alpha 7S III werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam