EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020: Sony A6400

Voor beeldmakers die zowel video als foto’s willen produceren biedt de Sony A6400 een indrukwekkende set gereedschappen in een compacte en lichte behuizing.

0
Sony_a6400

Voor beeldmakers die zowel video als foto’s willen produceren biedt de A6400 een indrukwekkende set gereedschappen in een compacte en lichte behuizing. Het hoogtepunt is ongetwijfeld Sony’s innovatieve Real-time Tracking en Real-time Eye AF, waarmee het onderwerp altijd scherp blijft, hoe snel het ook beweegt. Geavanceerde video-opties zijn de 4K-resolutie met groot dynamisch bereik, S-Log profielen voor color grading op pro-niveau, een scherm dat naar voren uit kan klappen voor vlogging, en een microfoonaansluiting voor hoogwaardige geluidsopnames. Fotografen zullen de uitstekende kwaliteit van de 24-megapixel fotobestanden waarderen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam