EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020: Sony Real-time Eye AF

De verbeterde Real-time Eye AF houdt de scherpstelling precies op de ogen van een mens en zelfs op die van een huisdier.

0
Sony_Real-time-Eye-AF

De nieuwste real-time autofocus-algoritmen van Sony veranderen de regels
van het spel. De verbeterde Real-time Eye AF houdt de scherpstelling precies op de ogen van een mens en zelfs op die van een huisdier. In de continu autofocusmodus zet Real-time Eye AF de scherpstelling vast op een bewegend onderwerp, zelfs wanneer een deel van het gezicht tijdelijk uit het zicht verdwijnt of van de camera wordt weggedraaid. De door AI aangestuurde verbeteringen bieden een nauwkeurige en betrouwbare tracking voor bewegende onderwerpen. Het Real-time Tracking-systeem herkent het hele lichaam en het focusgebied kan probleemloos overschakelen tussen de ogen en het gezicht. Dit betekent dat sportfotografen onvoorspelbare bewegingen betrouwbaar kunnen volgen en erop kunnen vertrouwen dat het AF-systeem elke foto scherp in beeld krijgt.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam