EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020: Fujifilm GFX100

De Fujifilm GFX100 is een 100-megapixel middenformaatcamera zonder de klassieke beperkingen die worden geassocieerd met een dergelijke grote sensor en hoge resolutie.

0
Fujifilm_GFX100

Met de GFX100 heeft Fujifilm een 100-megapixel middenformaatcamera
gemaakt zonder de klassieke beperkingen die gewoonlijk worden geassocieerd met een dergelijke grote sensor en hoge resolutie. Als de eerste camera van dit type beschikt hij over ingebouwde beeldstabilisatie, zodat hij kan worden gebruikt voor opnames uit de hand. Het verend opgehangen sluitermechanisme is geïsoleerd van de sensor en minimaliseert daardoor het risico van trillingen die de scherpte zouden verminderen. De GFX100 is ook de eerste middenformaatcamera die on-sensor fasedetectie biedt, wat resulteert in een veel snellere autofocus. Bovendien is het de eerste middenformaatcamera die 4K-video-opnames maakt zonder crop.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam