EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020: Huawei P30 Pro

Met de vier camera’s van de P30 Pro heeft Huawei wederom een indrukwekkende vooruitgang geboekt in mobiele fotografie.

0
Huawei_P30_Pro

Met de vier camera’s van de P30 Pro heeft Huawei wederom een indrukwekkende vooruitgang geboekt in mobiele fotografie. De bij weinig licht gemaakte foto’s zijn verreweg de beste die je momenteel met een smartphone kunt maken, terwijl de ultragroothoeklens, de portretmodus en de periscopische 5x-telefoto lens alle concurrenten overtreffen. De P30 Pro maakt ook indruk met de fraaie en weerbestendige constructie, het uitstekende scherm, de snelle vingerafdruklezer en de lange werkduur van de accu die zowel via een kabeltje als draadloos opgeladen kan worden. Met de mogelijkheid om in raw-formaat te fotograferen en een ingebouwde opslagcapaciteit tot 512 GB is de Huawei P30 Pro de perfecte metgezel voor toegewijde fotografen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam