EISA BEST BUY CAMERA (APS-C) 2021-2022: Fujifilm X-S10

0

De Fujifilm X-S10 is een lichte en compacte systeemcamera met eenvoudige bediening en veel creatieve instelmogelijkheden. De beeldsensor levert foto’s van 26 miljoen pixels, 4K-video met 30 fps en een gevoeligheidsbereik van ISO 160 tot 12.800. Het snelle en gevoelige autofocussysteem is betrouwbaar en nauwkeurig, zelfs bij weinig licht. De X-S10 is voorzien van ingebouwde beeldstabilisatie (IBIS) die scherpe beelden garandeert door cameratrillingen over vijf assen tegen te gaan. Bovendien kan de interne stabilisatie van de camera samenwerken met optisch gestabiliseerde X-mount lenzen voor nog betere resultaten. Al met al is de Fujifilm X-S10 een uitstekende camera voor een betaalbare prijs.

De Fujifilm X-S10 werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam