Deadline inzending Sony World Photography Awards 2019

0
SWPA
Yannis Davy Guibinga (Gabon). Inzending Open 2019, categorie Portret

De deadline voor de Sony World Photography Awards nadert.

De Sony World Photography Awards behoren tot de meest toonaangevende awards in de wereld van de fotografie. Veel van haar genomineerde en winnende fotografen genieten dan ook van wereldwijde erkenning. De awards zijn opgedeeld in vier onderdelen: Professional, Open (voor de beste enkele foto), Youth en Student Focus. Uit de tien categoriewinnaars van de professionele competitie wordt de Photographer of the Year gekozen. Hiernaast worden er ook National Awards uitgereikt voor de beste inzending per land. De deadline voor Open en Youth is 4 januari 2019, en voor Professional 11 januari 2019. Inzenden is gratis en kan via www.worldphoto.org/swpa

Op 17 april 2019 zal de grote prijsuitreiking worden gehouden. Hierna worden zowel de winnende foto’s, als de foto’s op de shortlist, tot 6 mei 2019  tentoongesteld in het Somerset House in Londen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam