Galerie Del Campo toont poëtische fotografie van Carla Kogelman

0

Haar portretten zijn intiem en vertederend en de situaties die ze vastlegt geven een ontroerende inkijk in het dagelijks leven van gewone en ongewone mensen.

De Nederlandse fotograaf Carla Kogelman is een meester in haar vakgebied. Haar werk is onder andere bekroond met de Zilveren Camera en met een eerste prijs bij de World Press Photo.

Ze is vooral geïnteresseerd in het leven achter de schermen. In het theater, waar ze lange tijd actief was, werd ze bijvoorbeeld vooral gefascineerd door de verhalen en de geschiedenis van de acteurs zelf en niet per se door het theaterstuk. En die lijn zet ze voort. Onder andere in haar fotoreeks Waldviertel, waarin ze het leven van twee broertjes en twee zusjes in een klein Oostenrijks bergdorp vastlegt.

Op een bijna poëtische manier registreert ze hoe de kinderen op elkaar reageren, hoe hun fysieke mogelijkheden veranderen en hoe het onderlinge contact zich door de jaren heen ontwikkelt.

Carla Kogelman exposeert een keuze uit haar werk bij galerie Del Campo in Wijster, op het Drentse platteland. Daarmee is ze de eerste fotograaf die in deze kleine maar bijzondere galerie te zien is. Het getoonde werk is te koop.

De expositie Selectie uit Waldviertel en ander werk loopt van 23 september t/m 4 november 2018. De expositie opent op zondagmiddag 23 september om 16.00 uur.

Galerie Del Campo
Drijberseweg 12
9418 PW Wijster
info@galeriedelcampo.nl

Geopend zaterdag en zondag van 1300 tot 1700 uur en op afspraak.
Opening zondagmiddag 23 september om 14.00 uur.

De selectie van de foto-exposities wordt gedaan door Saskia Boelsums/Peter Veen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam