EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019: Sony α7R III

De α7R III is de derde generatie van Sony's systeemcamera met hoge resolutie en bevat een 42,4 megapixel back-illuminated Exmor R CMOS-sensor.

0
De α7R III is de derde generatie van Sony's systeemcamera met hoge resolutie en bevat een 42,4 megapixel back-illuminated Exmor R CMOS-sensor.

De α7R III is de derde generatie van Sony’s systeemcamera met hoge resolutie. Hij bevat een 42,4 megapixel back-illuminated Exmor R CMOS-sensor die beelden met uitzonderlijk veel details vastlegt. Tegelijkertijd biedt de camera hoge opnamesnelheden tot 10 beelden per seconde met autofocus-tracking, waardoor hij ook bewegende onderwerpen scherp kan houden. Het 5-assige beeldstabilisatiesysteem in de body werd nauwkeurig afgesteld om de hoge resolutie opnamecapaciteit te ondersteunen, waardoor je de camera in een groot aantal omstandigheden vanuit de hand kunt gebruiken.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam