EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019: Nikon D850

De Nikon D850 is een uitstekende en krachtige full-frame spiegelreflex die elke situatie aankan.

0
De Nikon D850 is een uitstekende en krachtige full-frame spiegelreflex die elke situatie aankan.

De Nikon D850 is een uitstekende en krachtige full-frame spiegelreflex die elke situatie aankan. Met zijn BSI CMOS-sensor met 45,7 megapixels kunnen fotografen zowel stilstaande beelden met een hoge resolutie als full-frame 4K UHD-video vastleggen. De D850 kan zeven beelden per seconde opnemen met volledige resolutie (negen met de optionele batterijgreep) en heeft hetzelfde 153-punts autofocussysteem als de Nikon D5, zodat de camera bewegende onderwerpen betrouwbaar kan volgen. De grote en heldere optische zoeker maakt het gemakkelijk om de compositie te bepalen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam