EISA PHOTO SERVICE 2018-2019: CEWE Photobook Pure

De CEWE Photobook Pure app biedt een eenvoudig te gebruiken en betaalbare fotoboekservice voor smartphonegebruikers die hun foto's willen tonen.

0
De CEWE Photobook Pure app biedt een eenvoudig te gebruiken en betaalbare fotoboekservice voor smartphonegebruikers die hun foto's willen tonen.

De CEWE Photobook Pure app biedt een eenvoudig te gebruiken en betaalbare fotoboekservice voor smartphonegebruikers die hun foto’s willen tonen. Vanuit de app (gratis voor Android en iOS) selecteer je eenvoudig 22 foto’s uit je fotogalerij om automatisch een fotoboek te laten vullen. Op de cover komt een zelfgekozen titel, en  aan het begin van het boek een korte tekst. Het resultaat wordt afgedrukt op premium mat papier, verpakt in een slipcase en thuis geleverd. De service is beschikbaar in 19 Europese landen voor een aantrekkelijke prijs.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam