EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019: Canon Speedlite 470EX-AI

De Canon Speedlite 470EX-AI flitser maakt het leven van de fotograaf veel gemakkelijker door het giswerk bij indirect flitsen te elimineren.

0
De Canon Speedlite 470EX-AI flitser maakt het leven van de fotograaf veel gemakkelijker door het giswerk bij indirect flitsen te elimineren.

De Canon Speedlite 470EX-AI flitser maakt het leven van de fotograaf veel gemakkelijker door het denkwerk bij indirect flitsen te elimineren. De 470EX-AI vuurt automatisch enkele voorflitsen af om te bepalen hoe licht vanaf een plafond of muur kan worden gereflecteerd, waarna hij de flitskop in de juiste positie draait voor zacht en flatterend licht. Als alternatief kan de fotograaf de flitskop handmatig positioneren, en het apparaat zal deze positie behouden, zelfs als de camera wordt gedraaid. Dankzij volledige E-TTL-besturing stelt de flitser automatisch de juiste sterkte in voor perfect belichte foto’s.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam