EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019: SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

De SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art biedt indrukwekkende prestaties. Een dergelijke lichtsterke ultragroothoekzoom vrijwel zonder lineaire vervorming en chromatische aberratie is een zeldzaamheid.

0
De SIGMA 14-24mm F2,8 DG HSM | Art biedt indrukwekkende prestaties. Een dergelijke lichtsterke ultragroothoekzoom vrijwel zonder lineaire vervorming en chromatische aberratie is een zeldzaamheid.

De SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art biedt indrukwekkende prestaties. Een dergelijke lichtsterke ultragroothoekzoom met een zeer hoge scherpte, vrijwel zonder lineaire vervorming en chromatische aberratie is een zeldzaamheid. Dankzij de extreem goede bouwkwaliteit en afdichting tegen stof en spatwater, is dit een lens die je ook probleemloos bij slechte weersomstandigheden kunt gebruiken. Deze landschaps- en architectuurlens voor full-frame spiegelreflexen onderscheidt zich van de concurrentie en is verkrijgbaar voor een zeer redelijke prijs.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

https://www.sigmabenelux.com/nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam