EISA Maestro Public’s Choice Award 2018

0
Eisa Maestro Photo Contest 2018

Je kunt nu stemmen op je favoriete nationale Maestro-winnaars van de EISA Maestro Photo Contest 2018. De namen en landen zijn tijdens het stemproces verborgen. De Winnaars worden bekend gemaakt op 12 augustus.

“https://poll.fbapp.io/embed/eisa-maestro-public-s-choice” 

De EISA Maestro Photo Contest wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (European Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit vertegenwoordigers van tientallen toonaangevende Europese tijdschriften/ websites op het gebied van fotografie, video, audio & home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica. De EISA Maestro Photo Contest begon tien jaar geleden op initiatief van Focus en is op Europees niveau een groot succes aan het worden.

 

Geef een reactie