EISA Maestro Public’s Choice Award 2018

0
Eisa Maestro Photo Contest 2018

Je kunt nu stemmen op je favoriete nationale Maestro-winnaars van de EISA Maestro Photo Contest 2018. De namen en landen zijn tijdens het stemproces verborgen. De Winnaars worden bekend gemaakt op 12 augustus.

“https://poll.fbapp.io/embed/eisa-maestro-public-s-choice” 

De EISA Maestro Photo Contest wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (European Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit vertegenwoordigers van tientallen toonaangevende Europese tijdschriften/ websites op het gebied van fotografie, video, audio & home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica. De EISA Maestro Photo Contest begon tien jaar geleden op initiatief van Focus en is op Europees niveau een groot succes aan het worden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam