Het New York New York van Richard Koek

0
Richard Koek
7th Avenue, Manhattan, Richard Koek. Courtesy Eduard Planting Gallery

Na een loopbaan als jurist volgde Richard Koek zijn grote passie voor fotografie en verhuisde in 2000 naar New York, een stad die continu verandert. Momenteel woont en werkt hij afwisselend in Amsterdam en The Big Apple.
De foto’s van Richard Koek laten de overweldigende diversiteit van New York zien en de kwetsbaarheid van het gecompliceerde leven in de metropool. Hij laat hierbij alle ruimte voor een eigen interpretatie. Afgelopen maart is het gelijknamige fotoboek verschenen.

Richard Koek – New York New York
t/m 30 jun
Eduard Planting Gallery | Fine Art Photographs
Eerste Bloemdwarsstraat 2
www.eduardplanting.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam