Focus podcast: Anne Claire de Breij

0
ik hoor wat je ziet - Anne Claire de Breij beeld

Er staat een nieuwe aflevering van de Focus podcast, Ik Hoor Wat Je Ziet, klaar om te beluisteren. Owen Schumacher was te gast bij fotograaf Anne Claire de Breij. Je kunt meeluisteren naar hoe Anne Claire haar sets opbouwt en hoe ze haar modellen kan laten doen wat zij wil.

#5 Anne Claire de Breij
Anne Claire de Breij is een fotograaf met een unieke stijl en kenmerkend kleurgebruik. Haar strak gestileerde, grafische beelden spelen met de grenzen tussen werkelijkheid en fictie. Met speels absurdisme vervreemden ze of zetten ze de kijker op het verkeerde been. De gelaagdheid in haar zorgvuldig gecomponeerde werken trekt de aandacht en nodigt uit tot verder kijken.
Owen bezocht haar voor deze aflevering in haar studio en spreekt haar uitvoerig over hoe zij haar sets bouwt voor de verschillende opdrachten en alle tijd die ze eraan besteedt. Op de dag van de podcast-opname ging ze foto’s maken in opdracht van de Verkade Fabriek in Den Bosch.
anneclairedebreij.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam