Stacii Samidin te gast bij Fotokroniek

0
Stacii Samidin
© Stacii Samidin

Op 16 januari vindt Fotokroniek 96 plaats met als gast Stacii Samidin. Rauwe eerlijkheid, radicalisme en onbekende gebieden vormen de basis van het voortdurende levenswerk van Samidin, genaamd Societies. In de kern ligt het wezen van het zien, horen en accepteren van een mens zonder vooroordeel en oordeel. Het documenteren van levens van minderheden, onderdrukten en degene met onorthodoxe levensstijlen over de hele wereld. Buiten Nederland heeft Samidin “Societies” vastgelegd in steden als Khartoem, Kingston, Nairobi, Dakar, Parijs, Los Angeles, Chicago, Berlijn, Shanghai, Chengdu, Guangzhou, Paramaribo, Jakarta, Aceh, Bali, Ambon, en de lijst blijft groeien. Door de foto’s van al deze individuen, groepen en plaatsen willekeurig tentoon te stellen, herinnert Samidin ons eraan dat het niet uitmaakt waar we vandaan komen of hoe we ons leven leiden, we zijn allemaal mensen. De overeenkomsten of verschillen zijn aan ons om te definiëren. Stacii Samidin is al achttien jaar bezig met Societies en tijdens Fotokroniek neemt hij je mee door deze jaren van zijn reis.

Fotokroniek 96 met Stacii Samidin
Dinsdag 16 januari, 20.00 uur
Pakhuis De Zwijger, Amsterdam
Toegang is gratis, reserveer hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam